Hennaa ja Hibiskusta

Viime lähijaksolla ekokampaajakoulussa päästiin testaamaan "luonnon suoravärejä" siis kasveja jotka värjäävät hiusta mutta eivät välttämättä pysy muutamaa pesua kauempaa. Ne tarvitsevat hennaa, indicoa tai cassiaa kaverikseen päästäkseen syvemmälle hiukseen.

Kampaajat ehkä käyttäisivät näistä nimeä "mixeri" tai " boosteri"
Ai, että miten hauskaa ja mielenkiintoista! Ja pakko nostaa näistä esille tuttu mauste joka teki minuun suuren vaikutuksen, nimittäin kurkuma!

Miten ärhäkkä keltsu!
Tällä uskaltaa tehdä pienen raidan vaikka lapsenkin tukkaan. Keitä vettä ja heitä sekaan kurkumaa. Anna muhia 5min ja levitä hiukseen. Kuvan tupsu oli kurkumakylvyssä tunnin ajan. Itse lähtisin kokeilemaan nii, että tekisin seosta kulhoon ja upottaisin siihen hiusten latvat muhimaan.

Muita hauskoja oli mm. Santelipuu (persikkainen sävy) ja Hibiskus (huurteista pinkkiä)

Kyllähän me ihan ihmisessä edelleen kiinni olevia hiuksiakin värjättiin.
Sain hemmotella rakasta ystävääni intialaisella päähieronnalla, merilevähoidolla ja Henna- hiusvärillä. Ja muuten ihan samalla sävyllä, kun mitä minulle muutama viikko sitten laitetiin. Nyt voidaan kulkea tuolla kaduilla ihan samiksina niinkuin 20 vuotta sitten.

Haaveile.
Mieti unelmaasi ja uppoa siihen. Miltä sinusta tuntuu, kun olet saavuttanut sen? Onko se uusi koti? Miltä siellä tuoksuu, ketä kutsut juhliin, miltä siellä näyttää. Mihin laitat sen vanhan kuvan isoäidistä tai siltä ikimuistoiselta matkalta?
Moni menestyjä luottaa näihin "affirmaatioihin" (Will Smith, Jim Carrey, Oprah Winfrey) Kun haaveilet ja visualisoit unelmasi alat alitajuisesti tehdä valintoja sen saavuttamiseksi. Älä siis haikaile lisää rahaa. Tony Robbinsia lainatakseni "tuskin haluat paperilappuja joissa on kuolleen miehen kuva." Mitä sillä rahalla tekisit on tärkeää. Ehkä unelmasi saavuttamiseen ei tarvitakkaan rahaa vaan se voi tulla muutakin kautta.
Ihanaa tulevaa viikkoa! Olkoon se viikko jolloin unelmasi alkavat todella käydä toteen.